Lekkere puntzak friet?

Wij van FrietjePlus verzorgen al jaren de catering voor diverse gelegenheden. Met een puntzak friet.  Zoals bruiloften, feesten, en buurtfeesten. Maar ook communie, kinderfeesten, en concoursen. En natuurlijk evenementen enz. door heel Nederland. Maar ook in Belgie en vooraan in Duitsland.

Ook voor uw bedrijf of instelling zijn wij in te huren. Kortom voor elke gelegenheid kunnen wij met onze patatkraam van waarde zijn. Nu denkt u dat zal wel flink in de kosten lopen. Echter ons motto is:. Voor elk budget een passende oplossing. Of het nu gaat om enkel een puntzak friet voor uw gasten. Of een compleet pakket. Bij Frietje Plus bent u aan het juiste adres voor uw snackcatering.

Op verzoek komen wij bij U met onze snackwagen aan huis. Of op een evenement. Om een heerlijke puntzak friet en diverse snacks te bakken. Ook kunnen wij in een drukke periode iets voor u betekenen. Omdat wij beschikken over meerdere frietwagens en patatkramen. Zijn wij in staat om op verschillende locaties op een zelfde tijdstip aanwezig te zijn.

Interesse??. Laat u eens vrijblijvend informeren over de mogelijkheden.

Team FrietjePlus