Patatkraam huren Utrecht.

Welkom bij Patatkraam huren Utrecht. Het adres voor het verzorgen van een frietwagen bij u op locatie. In de gehele regio Utrecht kunt u een patatkraam huren. Voor een gezellig feestje aan huis. Of voor een buurtfeest. Overal komen wij voorrijden met een patatkraam. Compleet met personeel. En afgeladen vol met verse Friet en ambachtelijke snacks. Deze worden door ons voor en afgebakken in zuiver plantaardig frituurvet. En natuurlijk aan u geserveerd met een grote glimlach.

Ook voor uw bedrijf of instelling kunt u een patatkraam huren. Een personeelsfeest aan het voorbereiden? Met patatkraam huren Utrecht haalt u een betrouwbare partner binnen. Duidelijke afspraken en geen verborgen kosten. Patatkraam huren Utrecht doet wat we u beloven. Vele gingen u reeds voor en dat naar ieders tevredenheid. U heeft het hoogste punt bereikt op de bouw? Dan is een patatkraam huren Utrecht de oplossing. Even ontspannen met lekker puntzak verse friet met een klodder mayo. Hierna gaan uw medewerkers er weer vol tegenaan.

Bezoek onze site:

Nou horen wij u denken. Dat zal dan wel wat kosten zo’n patatkraam huren Utrecht? Ons motto is voor ieder budget een passende oplossing.  Kijk eens op . Hierop vindt u al onze mogelijkheden. En staat er iets niet bij. Of heeft u andere gedachte’s. Geen probleem. Neem even contact met ons op. Hiervoor hebben wij diverse mogelijkheden. Op kunt snel en eenvoudig een formulier invullen. Wij streven erna om u binnen 24 uur te antwoorden. Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. 0641255506 is ons algemene nummer en 24 uur per dag bereikbaar. Mocht er niet opgenomen worden dan spreek even wat in. Wij bellen u direct terug. Telefonisch nemen wij echter geen reserveringen aan. Vul hiervoor snel en eenvoudig een formulier in: . Wij doen u binnen 24 uur een bevestiging toekomen.

Graag tot ziens. Team FrietjePlus