Een mobiele frietkraam huur je makkelijk en snel bij Frietje Plus.

Wij zijn het adres voor het huren van een frietwagen op locatie. Met een mobiele frietkraam verwend u uw gasten. Zowel met een heerlijke puntzak friet. En uitsluitend A merken snacks. Wanneer u een mobiele frietkraam huurt voor een communie. Dan verwennen wij na afloop alle aanwezige kinderen met een gratis waterijsje.

Natuurlijk kunt u ook een frietkraam huren voor bij u op uw bedrijf of instelling. Een frietwagen op locatie van FrietjePlus geeft net dat beetje meer.

Organiseert u een evenement dan is een mobiele frietkraam de oplossing voor uw catering. Wij dragen zorg voor een perfecte snackcatering bij u op locatie. Zelfs het afval wordt na afloop door ons mee retour genomen.

U kunt ook een frietkraam aan huis laten komen. Het enigste wat we nodig hebben is een stopcontact met 220v. Wij bakken onze verse friet en snacks op gas. Wat natuurlijk inbegrepen zit bij onze mobiele frietkraam.

Of u nu een patatkraam zoekt in Amsterdam of in Eindhoven. Wij komen met onze mobiele frietkraam door heel Nederland. Met ons ervaren personeel en duidelijke afspraken vooraf. Heeft u geen zorgen meer om een frietwagen op locatie te laten komen. Een frietwagen huren past in ieders budget. Kijkt u maar eens op onze website. En mocht datgene er niet bij staan wat u wenst. Dan neemt u even contact met ons op.  Wij zorgen er dan voor dat onze mobiele frietkraam uw kant op komt.

Een patatkraam huren bij ons kan uitsluitend met personeel. Wij verhuren onze snackwagens niet los. Mocht u interesse hebben om een frietkar te huren. Neem dan even contact met ons op of boek direct via onze site. Welke makkelijk en duidelijk is. Volgt u gewoon de stappen. Vergeet niet duidelijk de datum adres en tijdstip van bakken aan te geven. http://www.frietjeplus.nl/frietkraam-huren/.