Frietwagen op locatie.

Onze unieke frietwagen op locatie is er voor elk feest of evenement. Wij bereiden voor u een lekkere puntzak friet. Met de keuze uit verschillende snacks en diverse sausen. Eventueel heeft u de mogelijkheid om dit assortiment uit te bereiden met warme sauzen. En nog meer variatie in snacks. Wellicht wat exclusievere hapjes zelfs dat behoort bij ons tot de mogelijkheden.

Wij serveren uw een heerlijke puntzak friet. Middels een groot aanbod in pakketten en mogelijkheden. Hierdoor is er voor iedereen een patatkraam op locatie mogelijk. Ons motto is:. Voor elk budget een passende oplossing.

Vele gingen u reeds voor en dat naar ieders tevredenheid. Uw gasten worden door ons verwend. En u heeft geen omkijken meer naar de catering. Zelfs het afval nemen we na afloop mee. Nog meer service van FrietjePlus. De vaste vooraf afgesproken prijs. Dus achteraf geen verrassing voor u, of verborgen kosten.

Mocht er iets niet bijstaan of andere plannen in gedachte?.  Laat het ons weten. Wij doen ons uiterste best om een frietkraam op locatie te krijgen bij u.U kunt ons bereiken op 0641255506 of. http://www.frietjeplus.nl/contact/.

Natuurlijk kunnen wij een unieke frietwagen op locatie bij uw bedrijf of instelling laten komen. Uw medewerkers eens in het zonnetje zetten?. Of het hoogste punt bereikt bij uw bouwactiviteiten? Voor heel veel doeleinden kunt u een frietwagen op locatie huren.

U kunt direct boeken of neem contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat u een zorg minder heeft.

Graag zien wij u met onze frietwagen op locatie.

http://www.frietjeplus.nl/frietwagen huren

Team FrietjePlus