Een frietmobiel huren?

Bij onze frietmobiel kunt u genieten van heerlijke vers gesneden friet en de beste snacks. Welke goudbruin gebakken is en geserveerd wordt in een ouderwetse puntzak.  U kunt onze frietmobiel huren voor allerlei evenementen. Maar we komen ook op locatie voor bruiloften. Feesten, partijen voor verenigingen, bedrijven, particulieren, scholen etc.

Voor ieder budget een passende oplossing!!! Neem eens vrijblijvend contact met ons op. Wanneer u vragen heeft of een opmerking. Dan zijn wij bereikbaar op 0641255506. Wij staan u 7 dagen per week te woord. 

Bent u van plan om een evenement te gaan organiseren?. Of organiseert u al een evenement?. Wellicht kunnen wij uw betrouwbare partner zijn voor uw catering. Kijkt u eens op:. http://www.frietjeplus.nl/frietkraam-evenement/.

Middels onze makkelijke website kunt snel en discreet een offerte aanvragen. Of direct een boeking plaatsen. Wanneer er vragen zijn of onduidelijkheden. Dan vernemen wij dat graag van u. Wij staan u graag te woord. Heeft u speciale wensen dan horen wij dat graag. Wij doen dan onze uiterste best om aan uw wensen te voldoen.

Met vriendelijke groeten

Team FrietjePlus