Frietkraam huren?

Graag stellen wij ons even voor. Wilt u een frietkraam huren?

Wij zijn ontstaan uit Snackbar City Nuenen niet de grootste maar wel de lekkerste van Nederland!!! Na 14 jaar de zaak en frietwagens geëxploiteerd te hebben. Richten wij ons nu volledig op onze patatkramen. Kijk eens op http://www.frietjeplus.nl/ voor meer informatie.

Wij komen met onze frietkramen, die allen voldoen aan de huidige eisen (HACCP) bij u op locatie. En wel door het hele land. Omdat wij een landelijke dekking hebben. Kunnen wij op iedere plaats in Nederland een frietwagen verzorgen. Hier zullen wij u voorzien van heerlijke puntzakken verse frites en A-merk snacks. En met verse frites dan bedoelen wij ook echte verse frites. Deze worden bij u op locatie voorgebakken en afgebakken. Wij nemen dagelijks onze verse frites af van aardappelhandel Bladel.  Er wordt gebakken in 100% plantaardig en schoon vet.

Staat uw voorkeur er niet bij of heeft u speciale wensen. Neem dan contact met ons op en wij zorgen voor een passende oplossing. Ook voor glutenvrije of vegetarische snacks hebben wij van alles in ons assortiment. Geeft u dit wel aan bij uw boeking.

Natuurlijk kunnen wij ook uw complete feest verzorgen. Dit doen wij in collegiale samenwerking met diverse partijen door het hele land.  Kortom een frietkraam huren doet u bij FrietjePlus!. Wij doen wat anderen u beloven!.  URL: http://catering.linkplein.net

Team FrietjePlus