Frietkraam huren op locatie

Een frietkraam huren op locatie is voor iedereen een feest. Door heel Nederland kunt u ons huren voor een feestje aan huis. Maar natuurlijk kunt u ook een frietkraam huren op locatie voor een buurtfeest. Eigenlijk voor ieder feest of evenement is een frietkraam huren de oplossing. Heerlijke verse friet in een puntzak met een lekkere klodder mayonaise. Of wat dacht u van onze ambachtelijke snacks. Dit alles wordt af gebakken in zuiver plantaardig frituur vet.

Nu hoor ik de geachte. Dat zal wel wat kosten een frietkraam huren op locatie. Laten wij u verrassen. Wij hebben voor ieder budget een passende oplossing. Middels een diversiteit aan pakketten kunnen wij u altijd van dienst zijn. Kijk eens op . Mocht er niet bij staan wat u in gedachte heeft dan neem eens contact met ons op.
. Wij streven erna om u binnen 24 uur van antwoord te voorzien. Bellen kan natuurlijk altijd op ons algemene nummer: 0641255506. Hier kunt u ook informatie verkrijgen of de door u gewenste datum en tijdstip nog beschikbaar is. Wij nemen telefonisch geen reserveringen aan. Wij verzoeken u hiervoor een aanvraag formulier in te vullen. .

Natuurlijk kunt u ook een frietkraam huren op locatie voor uw bedrijfsfeest. U heeft het hoogste punt bereikt op de bouw. Dat is de gelegenheid om u medewerkers in het zonnetje te zetten. Een personeels bijeenkomst? En uw medewerkers moeten eten. Dan brengt een frietkraam huren op locatie de juiste oplossing. Onder het genot van een Puntzak Verse Friet komen uw collega’s op een andere manier met elkaar in contact. De moderne manier van netwerken. Met een smakelijk tintje.

Een frietkraam huren op locatie is dus eigenlijk overal geschikt voor. Voordeel bij frietje plus is. Duidelijke afspraken geen verborgen kosten. Afspraak is afspraak. Maar bovenal vriendelijk en service gericht personeel.

Graag tot snel. Team FrietjePlus