Welkom bij frietkraam huren Limburg.

Wat is er nou leuker dan een frietkraam huren in de regio Limburg. Wij verzorgen al uw feesten en evenementen met onze mobiele frietkramen. Frietkraam huren Limburg komt in de gehele regio Limburg. Natuurlijk kunnen wij ook de communie van uw zoon of dochter opluisteren. Speciaal hiervoor hebben wij zelfs een leuke actie. Hierop staat onze leuke actie vermeld.

Dat zal wel wat kosten!! Nou bij ons is het motto: Voor ieder budget een passende oplossing. Dus ook voor u is een frietkraam huren Limburg binnen handbereik. Kijk voor de mogelijkheden eens op . Natuurlijk kunt ook geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Een frietkraam huren Limburg is de verrassing op uw feest. Uw gasten zullen het zeer zeker waarderen. Ook kunt u bij ons het echte limburgse zuurvlees bestellen. Wat is er nou leuker als u uw gasten ziet smikkelen en smullen. GENIETEN!! dat kan bij frietkraam huren Limburg. Verse Friet en ambachtelijke snacks. Dit alles afgebakken in zuiver plantaardig vloeibaar frituurvet. De keuze is reuze bij ons. Wij staan bekend in geheel Nederland. En vooral dan door de ruime mogelijkheden in onze pakketten.

U heeft een bedrijf of instelling? Ook dan kunt u een frietkraam huren Limburg. Dagelijks verzorgen wij voor diverse bedrijven in geheel Nederland een catering op locatie. Dus als u overweegt om u personeel eens te verrassen neem dan snel contact met ons op. Wij verzorgen uw feest geheel naar uw wens. Wij zijn dagelijks bereikbaar op ons algemene nummer 0641255506. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar. 24 uur per dag kunnen wij naar u toekomen. Kortom een frietkraam huren Limburg kan u altijd van dienst zijn.

Maar natuurlijk kunnen wij ook uw evenement of braderie opluisteren. Neem hiervoor contact met ons op. Wij bespreken graag met u in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden.

Team FrietjePlus