Frietwagen voor communie.

Welkom bij FrietjePlus. Bent u op zoek naar een frietwagen voor communie? Dan bent u aan het juiste adres bij FrietjePlus.

Wij begrijpen dat u het al druk genoeg heeft met de voorbereidingen van de communie. Speciaal daarvoor maken wij het u makkelijk. Met een frietwagen voor een communie.

Wij beschikken over meerdere frituurwagens. Daardoor kunnen wij meerdere frietwagens voor een communie inzetten. U verrast uw communicant natuurlijk enorm met een frietwagen bij u op locatie. Een lekkere puntzak friet. Maar ook ambachtelijke snacks. Welke allemaal worden afgebakken in zuiver plantaardig vet.

U kunt via onze site direct een boeking plaatsen. Maar natuurlijk ook een offerte opvragen. Vergeet u niet de juiste datum en tijdstip aan te geven. Wanneer u een frietwagen voor communie boekt hebben wij een verrassing. Alle aanwezige kinderen worden getrakteerd op een gratis waterijsje. Deze worden beschikbaar gesteld door FrietjePlus.

Om een frietwagen op locatie te krijgen zijn er een paar spelregels. In de buurt van de wagen moet er een stroompunt 220v. aanwezig zijn. Al onze frietkramen zijn uitgerust met een verlengkabel. Verder voldoende ruimte om de wagen te kunnen plaatsen.

Wij hebben een landelijke dekking. Wat betekend dat wij door heel Nederland komen. Maar ook in Belgie en vooraan in Duitsland.

Is uw interesse gewekt?. Een frietwagen op locatie van FrietjePlus is altijd een feest.

Graag vernemen wij van u.

Team FrietjePlus

Veel gezocht: Frietwagen huren, patatkraam op locatie, frietkraam limburg, tuut friet, Frietwagen aan huis, snackwagen, patatkraam huren, frietwagen op locatie, frietkraam maastricht, snackwagen voor communie, frietkraam huren limburg, Verse Friet, communie,