Frietkar huren op locatie

Bent u op zoek naar kwaliteit en service aan huis? Dmv.een frietkar huren op locatie is dat nu mogelijk. Bij frietjeplus bent u aan het juiste adres voor verse friet en ambachtelijke snacks. Geen verborgen kosten en duidelijke afspraken.

Een frietkar huren op locatie is de manier om uw gasten in de watten te leggen. Of het nu een kinderfeestje is of een buurtfeest. Voor elk feest of partij hebben wij diverse pakketten en mogelijkheden. Door het hele jaar heen hebben wij diverse aantrekkelijke actie’s voor u. Bezoek regelmatig onze site of blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Wanneer u op zoek bent naar een catering voor uw bedrijfs of personeelsfeest. Dan is een frietkar huren op locatie ook voor u een optie. Doordat wij over ervaren personeel en krachtige patatkramen beschikken. Zijn wij in staat om grote groepen tegelijkertijd te voorzien. Ook voor uw evenement kunt u een frietkar huren op locatie. Wij beschikken over meerdere wagens zodat wij uw evenement compleet kunnen verzorgen.

Voor een frietkar huren op locatie is alleen een stopcontact 220v. nodig. Voor verlichting en afzuiging. Al onze wagens bakken op gas. Dit is natuurlijk inbegrepen in de prijs. Wij hebben een landelijke dekking dus geheel Nederland kan een frietkar op locatie huren. Maar ook in Belgie en vooraan in Duitsland kunnen wij u van dienst zijn.

Bekijk eens onze prijslijst. Of vul even een contactformulier inĀ http://www.frietjeplus.nl/offerte-aanvragen/. Wij doen u dan binnen 24 uur gepaste aanbieding. Mocht u meerdere offertes aanvragen wat wij kunnen begrijpen. Bekijk dan goed wat u geboden krijgt. Bij frietjeplus zijn wij duidelijk in wat we bieden. Onbeperkt dat is dan ook echt onbeperkt. En de afgesproken prijs blijft ook zoals afgesproken.

Graag komen wij bij u met een frietkar op locatie.

Team FrietjePlus