boekingheader

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Bedrijfsnaam

Postcode

Straat + huisnummer

Woonplaats

Telefoonnummer (verplicht )

Onderwerp

Gewenste datum

Aanvangstijdstip

Gewenste pakket

Aantal volwassenen

* U kunt tot maximaal 7 dagen voorafgaand het aantal personen schriftelijk wijzigen

* De eerste 40 personen worden gerekend als volwassenen

Aantal Kinderen vanaf 4 tot 12 jaar

* kinderen t/m 3 jaar eten gratis mee

Adres feestlocatie:

Postcode feestlocatie:

Plaats feestlocatie:

Betaling

Particulier of zakelijk

Vraag of opmerkingen

 

 

Algemene voorwaarden FrietjePlus:


  • Er dient voldoende ruimte te zijn op een verharde en horizontale ondergrond om de wagen te kunnen plaatsen

  • Er dient een stroompunt (220V) aanwezig te zijn binnen een straal van 25 mtr.

  • Binnen 30 km. rondom de bij u dichts bijzijnde vestiging brengen wij geen transportkosten in rekening. ( boven de 30 km. vragen wij een bijdrage in de transportkosten ).
  • Betaling geschiedt na afloop A CONTANT, betalingen per bank dienen vooraf zichtbaar te zijn bijgeschreven, anders kunnen wij u helaas geen diensten verlenen.

  • U kunt tot maximaal 4 weken voor de boekingsdatum kosteloos de datum schriftelijk wijzigen of de boeking annuleren.Buiten deze termijn brengen wij 50% van het totale factuurbedrag in rekening.
  • FrietjePlus behoudt zicht het recht voor om uw eventuele boeking te kunnen dan wel te mogen annuleren, zonder daarvoor aansprakelijk te worden gesteld.
  • Bij het aannemen van een boeking werkt FrietjePlus op volgorde van binnenkomst van de aanvraag, FrietjePlus probeert uw aangevraagde tijdstip zoveel mogelijk te respecteren, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
  • Wanneer wij bij u starten op het afgesproken tijdstip, dan verzoeken wij u, om uw gasten zoveel mogelijk achter elkaar deel te laten nemen aan de frietwagen, zodat wij iedereen zo snel mogelijk kunnen voorzien. Bijkomend pluspunt hiervan is dat het veel gezelliger is om met de hele groep samen een overheerlijk frietje te nuttigen.
  • Indien er een omleiding is in de route naar uw locatie dan worden wij daar graag van op de hoogte gebracht d.m.v. een routebeschrijving. Dit i.v.m. vertragingen die anders ontstaan. Wanneer FrietjePlus door een omleiding vertraging oploopt, en deze omleiding niet vooraf vermeld is behoudt FrietjePlus zich het recht voor om de vertraging te verminderen op de afgesproken baktijd.